Blommor är fina

Wihu?

Jag har precis hoppat ur duschen. Frukosten idag blev ganska mager, endast lite frukt och varm mjölk. Jag har en känsla av att jag kommer bli sjuk, har ganska ont i halsen och varit lite slö på de senaste träningarna. (:o) Jag var ute och fotade lite igår, då tänker ni förstås Varför fota i detta ukliga väder? Jo.. jag tycker faktiskt det är fint att fota när det nyss har regnat, vattendroppar samlas i daggkåporna och spindelnäten blir som pärlhalsband. Inte för att jag hittade några spindelnät men, men.

Vår tomt är full med söta gullvivor





Ja, kvalitén är inte super, men det eftersträvar jag inte heller. Bilderna är tagna med en vanlig, enkel digitalkamera. En Nikon coolpix S3100. Ibland fotar jag med mammas systemkamera, Nikon D90 och då blir kvalitén betydligt bättre.

Snart ska vi iväg till IKEA, vi har nyss införskaffat ett nytt kök och IKEA har typ någon deal, Köp kök och få 1000 kr per 10 000 kr du handlar för... Så nu måste de handla upp de här 7000 kr, ja. Hoppas själv på att få något så man följer ju med. (xD) Vet inte riktigt när vi åker men det blir nog snart.

Ha de' sött/ Mica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0