Två dagar i skogen

Nu är jag faktiskt hemma igen (för ett ganska länge sedan). Hajken nådde verkligen upp till mina förväntningar och jag har haft riktigt roligt! Här är lite bilder från de två dagarna.
 
Vi hade vårt "läger" vid en liten sjö. Utöver det fanns det träd, lingonris, mossa och åter träd...
 

Vårt tält låg precis vi sjön så vi hade ganska fin utsikt. (;D)
 
På kvällen tände vi en brasa och grillade korv och sedan satt
vi där i mörkret och hade riktigt trevligt.
*kräftfiske*
 
Bert fick återta livet i sjön. Han var för liten för att ätas.
 
Trots det lilla regnet som kom dagen innan badade jag faktiskt i onsdags.
Det var ganska kallt i början men blev snabbt mer behagligt (xD)
 
Idag är det skola som vanligt men efter det åker jag till Stockholm och är där hela helgen.
Jag tror att vi ska hjälpa min storebror måla om eller i alla fall fixa i hans lägenhet.
Hörs!

Blåbärs hajken

 
Idag har jag hajk med skolan, vi kommer hem imorgon.
Ha det bra!

Vedbände ridläger!

Äntligen! Jag har hittet en sladd som passar till min kamera så nu kan jag både ladda den och öveföra bilderna från ridlägret. Det var på tiden, va? (;D) Så nu kan jag visa er lite bilder från sköna gröna Vedbände!
 
Hästen jag blev tilldelad hette Pontus. Jag blev först lite besviken för jag hade önskat en annan häst vid namn Bonita. Men nu i efterhand så kämms jag över det. Pontus är underbar! Han är busig men samtidigt så mysig. Han gör vad jag säger åt honom (for det mesta...) men på sitt sätt. Han är pigg och riktigt snabb men på samma gång lugn och sansad. Han är den helt enkelt perfekta ponnyn för mig.
 
 
 
 
 
 
 

Skolstart!

 
Tjohoj där! Idag börjar skolan. Om en stund ska jag cykla iväg och sedan ta tåget till skolan. Jag ska börja blogga lite mer nu och sedan öka successivt. Idag händer inget särskilt, jag är på skolan i någon timme. Men imorgon är det skridskoträning. Träningen håller på att dra igång.
 
Tyvärr... så har jag inte hittat överföringssladden till kameran ännu (-.-') Det där med att hålla koll är inte min specialitet. Men på något sätt ska jag fixa fram bilder! Lite på det. Men nu är det så att överföringssladden är densamma som laddsladden så det blir inte nya bilder (för kameran är urladdad...)
 
En liten uppdatering blev det, villa bara att ni inte skulle tro att jag var död.. (xD)

Pust och suck, aktiviteterna är nu slut!

 Nu var det ju faktiskt ett tag sedan jag kom hem från ridlägret... Jag vet, dåligt av mig! Men jag har ett liiiitet problem. Jag hittar inte överföringssladden till min kamera... Suck, men jag har faktiskt lagt över bilderna från Englad på datorn så jag börjar helt enkelt med att avsluta bloggandet om England med ett långt inlägg med massa bilder!
 
Det jag såg av Big ben:
 
 Disco anordnades 2 gånger i veckan. Jag var endast med på 2 st av 6 totalt...
 
Klätterapa  ;D
 
Seriöst är det bara jag som tycker att detta liknar en regnskog!?
 
 En dag besökte vi en gammal by med super söta hus och en stor herrgård
 
 
 
 
Ja.. Resan var ortolig, jag hade super roligt! Det skulle ta alleles för lång tid att berätta om allt vi gjorde. Men förhoppningsvis har jag kvar minnerna för evigt.
 
Så vad har jag gjort sedan jag har kommit hem... Jag har haft fult upp med ytterligare en veckas skridskoläger här hemma. Annars har jag mest suttit framför datorn (:o) och tagit det lugnt. Just det! Jag var ju på Liseberg i onsdags! Så fort jag hittar kamerasladden ska jag visa bilder från det!
 
Hoppas att ni har haft en lika bra sommar som jag!

bloglovin
RSS 2.0